Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.


HIVATALOS - OZEKI HOSHORYU

HIVATALOS - OZEKI HOSHORYU
Most már hivatalos! A Nihon Sumo Kyokai előléptette Hoshoryut Ozeki rangra a szeptemberi, Tokióban megrendezésre kerülő versenyre.

Az egyhangú döntést az Aki-basho rangsoroló konferencián tartott rendkívüli elnökségi ülésen hozták meg, amelyen az előléptetést tárgyalták. Ez az első alkalom Kotoshogiku és Kisenosato óta, hogy két ozekit léptettek elő egymást követő versenyeken.Hoshoryu megnyerte a Nagoya-tornát a Hokutofuji elleni rájátszásban, és 12 győzelemmel és 3 vereséggel végzett. Ezzel megkoronázta Ozeki sorozatát, amely márciusban 10 győzelmet, májusban pedig 11 győzelmet tartalmazott. Nem volt egyedül, mivel Daieisho és Wakamotoharu is Ozeki előléptetésre pályázott, ami példátlan hármas előléptetés lett volna. De Nagoyában csak Hoshoryu szerzett elég győzelmet. Mind Daieisho, mind Wakamotoharu 9-6-os mérleggel zárt, így a jelenlegi sorozatukat életben tartják, és szeptemberben igazán kivételes teljesítményre van szükségük ahhoz, hogy elérjék a 33 győzelmet.

Hoshoryu Kirishima és Takakeisho mellé csatlakozik a második legmagasabb rangban a következő versenyen, s bár mindkét ozeki kadoban és sérülésből lábadozik.

Yokozuna Terunofuji csatlakozott Takakeishóhoz kyujo-ként, miután egymás után szenvedett vereséget, és ellene kinboshi-t szerzett Nishikigi és Tobizaru is.

A Yokozunára és mindkét kadoban Ozekire nagy nyomás nehezedik, hogy jól teljesítsenek szeptemberben, így az utolsó hétvégén nagy téttel bíró összecsapások sorozata várható.

HAKKEYOI!!

[Shizukanayama]
Shizukanayama 2023. July 28 - 12:45:35 178 0 hozzászólás 0 ennyiből 0 értékelés Nyomtatás

0 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • Még nem küldtek hozzászólást


Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %

SZUMO.INFO